'Iedereen een airfryer!'

Johan Derksen klapt uit de school over Marble Mania

27 november 2021 09:50 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot Veronica
De mannen van Veronica inside hebben hun aflevering van Marble mania opgenomen en waren niet te beroerd ook de afloop van het knikkerprogramma alvast te verklappen.

Wat begon als geintje is er daadwerkelijk van gekomen: Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp zijn te zien in het tweede seizoen van Marble maniaMaar het viel de heren wel vies tegen.

Whiskey

Johan Derksen vond de show van Winston Gerschtanowitz op tv best vermakelijk, maar eenmaal in de studio was het een ander verhaal. Wilfred Genee maakte er het beste van en deed 't vooral voor z'n kinderen, maar René van der Gijp voelde zich behoorlijk opgelaten om in een zaal vol publiek te kijken hoe knikkertjes rollen. Na afloop was hij zo ontdaan dat 'ie thuis om de ellende te vergeten een hele fles whiskey soldaat heeft gemaakt.

Rood wint

Tussen neus en lippen door kon Derksen ook nog melden dat zijn knikker, de rode, in het finalespel als eerste over de finish komt. Het leverde hem een cheque op van 15.000 euro en iedereen in zijn publieksvak ging naar huis met een airfryer. Ook onthulde hij dat Roué Verveer, Jandino Asporaat en Jörgen Raymann in het nieuwe seizoen hun opwachting maken.

Meer over