En plaatst thuis een traphekje

Johan Derksen wil vrijdag weer aanschuiven bij Veronica inside

Johan Derksen verwacht voldoende hersteld te zijn van zijn ongeluk om komende vrijdag weer plaats te nemen aan de stamtafel van Veronica inside.

Afgelopen week belandde de 70-jarige voetbalanalyticus in het ziekenhuis toen hij 's nachts thuis van de trap viel.

Geluk gehad

Derksen moest drie dagen in het ziekenhuis blijven om zijn gebroken arm, hersenschudding en gezicht wonden te laten behandelen. Toch vertelt Johan in het AD dat hij geluk heeft gehad: "Zeker als je ziet van welke hoogte ik ben gevallen. Voor hetzelfde geld is het een gebroken heup, of zelfs een dwarslaesie."

Traphek

Johan vermoedt dat hij zich in slaapdronken toestand vergist heeft na een toiletbezoek: "Het trappengat zit naast mijn slaapkamerdeur. Als je dan 's nachts aan het piesen bent geweest en je doet één stap te vroeg naar links dan val je in een groot donker gat." Om te voorkomen dat het weer gebeurt, komt er zo snel mogelijk een traphekje voor het gat.

Aan het werk

Komende week bepalen artsen of er een operatie nodig is voor zijn gebroken arm. Het gaat om een complexe breuk waar ze niet direct uitsluitsel over konden geven. Als zijn herstel goed doorzet, meent Johan dat hij vrijdag alweer op tv verschijnt, al houdt hij een een slag om de arm: "Als ik er een beetje fatsoenlijk uitzie en al die bloederige wonden bijgetrokken zijn."

Meer over:

Reageren