Johan Derksen zingt voor Wilfred Genee als hij Televizier-Ster wint

8 oktober 2017 10:14 | amusement | Door Televizier

© Olivier Thijssen

Johan Derksen kan aanstaande donderdag niet met genomineerde collega Wildred Genee mee naar het Gouden Televizier-Ring Gala. Wel zal hij een lied voor zijn collega zingen en de polonaise doen als hij wint.

Wilfred Genee is genomineerd voor een Zilveren Televier-Ster Presentator en genomineerden mogen iemand naast zich hebben, maar Wilfred Genee had geregeld dat beide mannen van Voetbal Inside hem mochten vergezellen. Derksen had zijn komst al toegezegd, maar komt daar dus weer op terug. René van der Gijp zal er wel zijn.

Lied naar keuze

Derksen heeft andere plannen donderdag, hij staat met zijn voorstelling Johan Derksen, de pioniers van de Nederpop in het theater. “Ik moet naar de schouwburg. Ik beloof je dat ik de voorstelling onderbreek als je wint en dan zing ik een lied voor jou. Wat jij mooi vindt.”

Polonaise

Maar dat is niet het enige. Als Wilfred Genee wint, komt Derksen later alsnog naar het feest. “En als er een afterparty is, dan ga ik voorop in de polonaise.”

Gouden Televizier-Ring Gala

Naast Wilfred Genee zijn Beau van Erven Dorens en Arjen Lubach in de race voor de Zilveren Televizier-Ster Presentator. Het Gouden Televizier-Ring Gala wordt op 12 oktober vanaf 21.00 uur uitgezonden op NPO 1. Daar worden alle prijswinnaars bekendgemaakt.

Meer over