Over Marble Menia

John de Mol krijgt mail van Derksen: 'Ben je dronken?'

28 januari 2021 15:04 | amusement | Door Wietse Zuidberg

© ANP Kippa
John de Mol is blij met het succes van knikkerprogramma Marble Mania en kreeg complimenten uit onverwachte hoek.

Niemand minder dan Johan Derksen, die in Veronica Inside ook al vertelde dat hij had genoten van Marble Maniastuurde een e-mail naar De Mol om zijn complimenten over te brengen. Dat zegt De Mol in een interview met De Telegraaf-verslaggever Jordi Versteegen.

Dronken

"Ik was ook verbaasd! Hij stuurde mij een mailtje, vrijdagochtend: 'Ik heb gisteravond met veel plezier zitten kijken.' Ik zeg: 'Johan, ben je al dronken of heb je iets verkeerds gegeten? Zo niet, dan lijst ik deze even in'", reageerde de Talpa-baas richting de analyticus van Veronica Inside

Derksen liet eerder weten dat hij met plezier had gekeken naar het knikkerprogramma. "Het was heel vermakelijk om een uurtje naar te kijken, ze hadden het hartstikke leuk gedaan."

Afleiding

De Mol heeft wel een idee waar het succes van de eerste aflevering van Marble Mania vandaan komt. "Ik denk dat waarschijnlijk de verklaring is dat men in deze tijd af en toe buiten alle talkshows en nieuwsshows over Covid, over Amerika, over ellende, even behoefte heeft om een leuk, simpel, niet-pretentieus amusementsprogramma te zien."

Meer over