Onverlaten

John van den Heuvel wil achter afpersers Nikkie de Jager aan

15 Januari 2020 11:37 | amusement | Door Irma Tomas

© Anouk van Kalmhout
Misdaadjournalist John van den Heuvel zou NikkieTutorials best willen helpen haar afpersers op te sporen en in te rekenen. Dat bood hij dinsdag aan in RTL Boulevard.

John van den Heuvel vindt dat de onverlaten hier niet zo maar mee mogen wegkomen. En daar heeft hij natuurlijk groot gelijk in. Nikkie werd gechanteerd door mensen die dreigden te verklappen dat ze transgender is en daarom moest de YouTube-ster tegen haar zin uit de kast komen. 

Wie is zo ziek?

Als het aan de journalist ligt, grijpt hij de ellendelingen persoonlijk bij de kladden. "Wie is zo ziek om iemand op die manier, met die wetenschap en kennis, te chanteren?", vroeg John van den Heuvel zich af in de uitzending. "Ik ben benieuwd, en ik zou haar daar zelfs graag bij helpen, wie dat nou geweest zijn." Het is nog niet bekend of Nikkie de hulp aanneemt.

Lagere school

De geruchten gaan dat de afpersers klasgenoten van de lagere school zijn. Zij wisten natuurlijk allemaal dat de make up-koningin werd geboren als man. In haar video vertelde Nikkie dat ze op haar veertiende vrouw werd. 

De video waarin NikkieTutorials uit de kast komt, is nu al 24 miljoen keer bekeken!  

Meer over