Te lang van huis

Johnny de Mol overweegt te stoppen met Waar is de Mol?

27 augustus 2019 09:28 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© SBS
Het nieuwe seizoen van Waar is de Mol? is nog maar net afgetrapt, maar presentator Johnny de Mol denkt al na over het vervolg. De zoon van mediamagnaat John de Mol overweegt zelfs te stoppen met het reis-en interviewprogramma.

"Het is gewoon best wel heftig. Zo met kinderen en de thuissituatie, en dan gewoon zes keer een week lang", zegt Johnny bij de Coen en Sander Show op Radio 538. "Vroeger vond ik dat hartstikke leuk, maar nu ga ik daar nog eens heel goed over nadenken. Dus dit zou zomaar het laatste seizoen kunnen zijn. Als mijn vader het maar niet hoort, haha."

Kind

De veertigjarige Johnny heeft het er dus nog niet met zijn vader over gehad. Als dat maar goedkomt. De presentator werd vorig jaar april zelf vader van een zoon. In juni maakten De Mol en zijn vrouw Anouk van Schie bekend een tweede kleine te verwachten. Anouk heeft al een dochter uit een eerdere relatie.

Liverpool

Het nieuwe seizoen van Waar is De Mol? ging maandag van start. Johnny ging samen met Edwin Evers naar Liverpool, de stad van The Beatles en voetbalclub Liverpool. Evers is fervent aanhanger van amateurclub HHC Hardenberg en kon zodoende twee grote liefdes van zichzelf combineren. Naast Evers gaat De Mol in het seizoen ook op reis met onder anderen Britt Dekker en Dotan.

Meer over