Fuckers

Karine uit Boer Zoekt Vrouw is nog steeds boos (maar ook trots)

11 Mei 2020 16:06 | amusement | Door Irma Tomas

© KRO-NCRV
Karine, de keuze van boer Geert Jan, heeft maar weer eens commentaar gegeven op haar deelname in Boer zoekt vrouw. Ze haalt uit naar de 'fuckers' die haar veroordeelden. 

De meeste kijkers van Boer zoekt vrouw vonden Karine niet erg sympathiek en dat lieten ze weten ook op social media. Dat kwam voornamelijk omdat Karine nogal koeltjes reageerde op de liefdesbetuigingen van Geert Jan tijdens de citytrip. Gisteren bekende de boer dat Karine toen al boos was omdat hij achter haar rug contact had gezocht met andere logée Jacqueline om te vragen of het goed met haar ging. 

Fuckers

Nu het seizoen van Boer zoekt vrouw is afgelopen vindt Karine het tijd om haar gram te halen op mensen die commentaar hadden. Dat doet ze als volgt. 

Oplichting

Karine had het sowieso niet gemakkelijk dit seizoen. Weekblad Story berichtte eerder dat boer Geert Jan voor tienduizenden euro's was opgelicht door een van zijn vrouwen en velen dachten dat die vrouw Karine was. Dat hele bericht lijkt uit de lucht gegrepen te zijn en dat is natuurlijk hartstikke vervelend voor Karine. Daar reageerde ze ook al op via Facebook. 

Meer over