Het slot

Zo liep het af met de boeren van Boer Zoekt Vrouw 2020

10 mei 2020 21:37 | amusement | Door Irma Tomas

© Linelle Deunk
Vonden de boeren de liefde of niet? In de laatste aflevering van dit seizoen zagen we de boeren van Boer zoekt vrouw nog eenmaal terug en kwamen we hun relatiestatus te weten. 

Het was niet het meest succesvolle seizoen van Boer zoekt vrouw. Slechts twee van de vijf boeren hielden een relatie over aan het programma. Boer Bastiaan en boer Jan.

Bastiaan

Milou woont een tijdje bij boer Bastiaan om te zien hoe het samenwonen en vooral hoe Zeeland bevalt. De blondine heeft nog steeds haar twijfels over een leven als boerin, maar Bastiaan ziet ze voorlopig gelukkig wel zitten.

Jan

Gelukkig kent het verhaal van boer Jan en Nienke toch nog een happy end. Tijdens de citytrip vond Nienke het nog wat te snel gaan, maar inmiddels is ze straalverliefd en denkt ze zelfs al over samenwonen. 

Geert Jan

Voor boer Geert Jan liep alles in het honderd. Met Karine werd het uiteindelijk niks. Dat zagen we al een beetje aankomen tijdens de citytrip en nu vertelde Karine dat dat mede kwam omdat Geert Jan achter haar rug contact had gezocht met Jacqueline, zijn tweede keus. Helaas voor de goedlachse boer liep daarna ook het contact met Jacqueline op niets uit. Geert Jan blijft dus alleen achter. 

Helaas vroeg Yvon Geert Jan niet naar de geruchten dat hij zou zijn opgelicht door een van zijn vrouwen. We zullen daar dus nooit het fijne over te weten komen. 

Geert

Boer Geert baarde opzien toen hij tijdens de citytrip zijn keuze Angela bruut dumpte. Maar de boer bleef niet lang kniezen, hij kreeg verkering met ene Wendy met wie hij nu dikke verkering heeft. Angela is nog alleen. 

Annemiek

Annemiek is nog steeds op zoek naar een man. Het moet wel een heel specifiek type zijn. Volgens Annemiek kan ze alleen een relatie hebben met iemand die workaholic is en die bij haar wil intrekken. Geïnteresseerden kunnen zich melden.

Meer over