Zoektocht naar de liefde

Blue Circle zoekt Waddenbewoners voor programma à la Boer zoekt vrouw

7 mei 2020 16:43 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© Linelle Deunk
Boer zoekt vrouw krijgt een opvolger en het vindt plaats op de Waddeneilanden. Blue Circle Casting is namelijk op zoek naar vrijgezelle mannen die mee willen doen aan een nieuwe zoektocht naar de liefde.

Om de liefde te vinden, hoeven de Waddeneilanders eigenlijk helemaal niet aan zoveel voorwaarden te voldoen. Ze moeten namelijk op een de eilanden wonen en tussen de 21 en 40 jaar oud zijn. Misschien heeft de Texelse boer Jan, die in het seizoen 2014/2015 meedeed aan de zoektocht naar de liefde in Boer zoekt vrouw, nog wel wat tips voor ze.

Aanmelden 

Kandidaten of mensen die kandidaten aan kunnen leveren zijn van harte welkom om zich te melden bij het castingbureau, zo schrijven ze. “Ben jij die trotse eilander die alles heeft wat zijn hartje begeert, maar alleen de liefde nog moet vinden? Of ken jij daar een leuke vent die het écht verdient om weer eens verliefd te zijn?”

Boer zoekt vrouw 

De reguliere afleveringen van Boer zoekt vrouw zijn ten einde nadat er vier boeren op citytrip zijn geweest. Komende zondag komen de boeren terug om aan Yvon Jaspers te vertellen hoe de vlag er een tijd later bij hangt.

Meer over