Afscheidstournee

Katja en familie Kluivert in laatste reeks Van Der Vorst Ziet Sterren

2 mei 2019 11:34 | amusement | Door Irma Tomas

© RTL
Katja Schuurman en de familie Kluivert zijn te zien in de eerste aflevering van het laatste seizoen van Van der Vorst ziet sterren. Het programma van Peter van der Vorst stopt hierna omdat hij nu directeur is van RTL.

Aan Peter vertelt Katja openhartig over haar wilde jeugd, haar dwangneuroses en haar aanstaande huwelijk met chefkok Freek van Noortwijk. Freek zelf komt ook voorbij, net als de ouders van Katja. Ook bezoekt Peter de familie van Patrick Kluivert in Barcelona. Zijn vrouw Rossana praat onder meer over haar strijd tegen borstkanker.

Sterrenparade

In zijn laatste seizoen als presentator van de RTL-show gaat Peter van der Vorst ook nog langs bij onder meer Najib Amhali, Famke Louise, Anita Witzier en Frans Bauer. Ook ontmoet hij Art Rooijakkers, Kaj Gorgels, Barrie Stevens, Martijn Koning, Jan Keizer & Anny Schilder en Samantha Steenwijk voor een goed gesprek.

Opvolger Erland 

Na tien jaar Van der Vorst ziet sterren valt het doek voor het interviewprogramma omdat Van der Vorst sinds begin dit jaar de nieuwe directeur van RTL is. Hij is daarmee Erland Galjaard opgevolgd.

Meer over