Terug in Meerdijk

Keert Hassan Slaby terug als Marwan in GTST?

2 augustus 2023 12:34 | amusement | Door Susanne Jansen

© ANP Kippa/Jeroen Jumelet
In mei nam acteur Hassan Slaby na drie jaar afscheid van soapdorp Meerdijk. Zijn personage Marwan El Amrani uit Goede Tijden, Slechte Tijden ging op tournee naar zonnige oorden. Toch lijkt het erop dat de acteur mogelijk terugkeert in GTST!

Hassan Slaby hint hierop in een aflevering van De Zomer Van van RTL.nl.

Personal assistent

In mei was te zien dat het personage van Hassan, Marwan, met Stanley Mauricius (Kenneth Herdigein) meeging als personal assistent tijdens de muziektournee van Stanley op een Caribische cruise. In De Zomer Van vertelt Hassan dat zijn vertrek uit GTST zijn eigen keus was: 
"Het was mijn eigen keuze om andere dingen te kunnen doen. Ik heb in de tussentijd drie films gedaan. Ik heb absoluut niet stilgestaan."

Warme tijd

Hassan kijkt positief terug aan zijn tijd bij Goede Tijden Slechte Tijden. "Ik kwam iedere dag met plezier op mijn werk, elke dag een uur te vroeg. En nu ik andere dingen aan het doen ben, mis ik toch weer die hectiek. Je bent met elkaar iets aan het maken. Dat is zo mooi", aldus Hassan. Presentator Farja Favardin zegt daarop het volgende: "Met andere woorden zeg je eigenlijk dat je binnenkort dus terugkeert in GTST?". Hassan reageert hier lachend op met de woorden "Ik zeg niks, ik heb niks gezegd."

Buurtsuper

Hassan Slaby debuteerde in september 2020 in GTST als de oudere en onstuimige broer van Ilyas, de manager van de buurtsuper. Hij wist het in korte tijd behoorlijk bont te maken in Meerdijk

Bekijk hier de video: 

Het nieuwe seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden is vanaf 24 augustus al vooruit te kijken via Videoland en vanaf 28 augustus om 20.00 uur weer te zien op RTL4.

Meer over