Presentator nog wel te zien op de zender

Kees Tol niet meer exclusief bij SBS

14 januari 2019 14:27 | amusement | Door Irma Tomas

© Wessel de Groot
Het exclusieve contract van Kees Tol bij SBS 6 wordt niet verlengd. Dat betekent dat Kees ook bij andere media aan de slag kan.

En dat doet hij ook. Vandaag werd bekend dat Kees vanaf vrijdag aan de slag gaat bij de ochtendshow van het Algemeen Dagblad, De Ochtend Show to go. Volgens SBS zijn de Volendammer en SBS nog steeds aan elkaar verbonden maar 'in het veranderende medialandschap gebeurt het steeds meer dat talenten niet meer exclusief aan 1 mediamerk verbonden zijn.'

vtwonen

Kees presenteerde voor SBS o.a. Shownieuws, Hollands beste bloemstylist, De nationale tweelingtest, Talenten Zonder Centen en In de ban van de trouwring. Op dit moment is hij nog te zien in vtwonen weer verliefd op je huis. In februari staat Kees weer voor de SBS-camera voor het programma VT Wonen.

Jörgen doet het ook

De Ochtend Show to go is vijf dagen per week op op de site en in de app te zien en duurt een kwartier. Kees presenteert De Ochtend Show to go samen met Jörgen Raymann, Yora Rienstra, Lisa Michels, Hidde van Warmerdam, Fien Vermeulen en Roel Maalderink.

Meer over