Zestiende seizoen

Kjeld Nuis, Emma Wortelboer en Ryanne van Dorst in Ranking the Stars

15 augustus 2019 09:23 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© Annemieke van der Togt/BNN
Ranking the Stars keert bij RTL 4 terug op de buis en presentator Paul de Leeuw heeft een groep deelnemende BN'ers bekend gemaakt. Zo zullen onder anderen Kjeld Nuis, Emma Wortelboer en Ryanne van Dorst plaatsnemen op de hoge muur achter de presentator.

Naast het drietal zijn ook Roy Donders, Patricia Paay, Frits Huffnagel, Inge de Bruijn en Anny Schilder van de partij. Dat liet De Leeuw woensdagavond weten in RTL Boulevard.

Leuk

"De afgelopen twee seizoenen waren wat grimmig. Er gaan ook geruchten dat we kandidaten dronken voeren, dat is niet waar. Mensen vinden het gewoon heel leuk. Het zestiende seizoen wordt ook heel erg leuk", zei de presentator in de studio in Amsterdam. Luuk Ikink was ook gevraagd om mee te doen aan Ranking the Stars, maar de in Soest woonachtige presentator bedankte voor de eer. "Het is een spel dat je speelt, niet iedereen voelt daar iets voor."

Acht afleveringen

Ranking the Stars werd altijd uitgezonden op de publieke omroep bij BNNVARA, maar in mei werd bekend dat het programma zou verdwijnen omdat het "te veel entertainment zou bieden". Daar sprong RTL, dat eerder Paul de Leeuw al overnam van de publieke omroep, handig op in. Het zestiende seizoen van Ranking the Stars telt acht afleveringen en is in september voor het eerst te zien.

Meer over