Na tien seizoenen

Klaas van der Eerden weg bij CupCakeCup

9 januari 2022 10:47 | amusement | Door Jef Willemsen

Klaas van der Eerden keert niet terug bij CupCakeCup. Na tien seizoenen aan het roer van het langstlopende bakprogramma van de Nederlandse televisie moet hij het stokje noodgedwongen doorgeven.

Klaas bracht het nieuws naar buiten op Instagram vlak na de finale van de jubileumreeks die, ook tot zijn verrassing, z'n afscheid was. 

'Tot volgend jaar'

Tijdens de opnames was nog niet bekend dat Klaas niet terug zou keren. Daarom sloot hij de aflevering ook af met een vrolijk en welgemeend 'tot volgend jaar'. Nu blijkt dat het programma inderdaad terugkeert bij Zapp, maar dat er wel een andere presentator of presentatrice gezocht moet worden. In de slotaflevering kwamen Zapp-collega's Nikkie de Jager en Soy Kroon voorbij. Vooral Kroon leek heel erg op z'n plek tussen de bloednerveuze bakduo's.

538 Ochtendshow

De reden dat Klaas afzwaait is een hele leuke: hij heeft het te druk met de 538 Ochtendshow die hij sinds begin dit jaar iedere ochtend maakt met Wietze de Jager en Mart Grol. Op Instagram zegt hij nog: "Het was fantastisch om dit programma zes jaar te mogen presenteren bij Avrotros. Tijd voor iets nieuws voor mij!"

 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Klaas van der Eerden (@klaasvandereerden)

Meer over