Van patat tot en met pindakaas

Knallende ruzies in Utopia 2

18 juni 2018 15:10 | amusement | Door Faye Heijnis

© Screenshot Utopia
Utopia 2 is nog geen twee weken bezig, of knallende ruzies barsten los. Van pindakaas tot en met patat: we maakten een overzicht van de meest heftige 'fitties' die tot nu toe hebben plaatsgevonden.

Boterhammen

Sanne belandde in een felle discussie met Adriaan, omdat hij steeds stiekem vier in plaats van de afgesproken twee boterhammen per dag eet. Hij maakte haar uit voor "dom kind" en vond dat zij alleen een beetje mooi aan het wezen was op het kamp. En toen gingen de remmen los. "Hé luister vriend, jij moet echt oppassen met wat je zegt", schreeuwde ze terug. "Mijn grens is echt bereikt. Jij krijgt niks meer van mij." Je kunt de ruzie tussen Sanne en Adriaan hier terugkijken

Patatje 

Na een succesvolle open dag waarbij veel geld was verdiend, vond John dat ze zichzelf op een patatje mochten trakteren. Maar daar waren Brandon en Christel het niet mee eens - ze hadden naar hun idee nog niets bijzonders gedaan om zo'n lekkernij te verdienen. "Rot op", snauwde John. "We hebben ons de pestpokken gewerkt. We verdienen het." Uiteindelijk legden de twee het bij. En er werd patat gegeten. Bekijk de patatdiscussie hier.

Pindakaas

Witte boterhammen met pindakaas zijn werkelijk heilig op het Utopia 2-kamp. Christel was bijvoorbeeld in tranen omdat een groepje van de mannen besloot om het alvast zonder haar te eten. Alleen Silvio moest niks van het smeersel hebben. Er volgde en fikse discussie over of hij zich aan de noodvoorraad energierepen mocht vergrijpen. Lang verhaal kort: na negen dagen verliet hij Utopia alweer. Check de tranen van Christel en het vertrek van Silvio.  

Tent 

Onder anderen Jeffry en John (is 'ie weer) besloten een tent op te zetten, zonder overleg met de groep. Dat tot grote frustratie van Jessie en dus confronteerde ze hen daarmee. "Ik geloof niet dat jij het helemaal snapt meissie", was Johns weerwoord. "Wij gingen alleen even kijken of het compleet was." Vervolgens, fel: "Maak je nou niet druk om een k*ttentje. Doe niet zo stom." Waarna hij driftig afdroop en Jessie beduusd achterbleef. Dat fragment kun je hier terugzien

Wordt het nu dan eindelijk vredig in Utopia? Welnee, dat wordt aftellen tot het volgende opstootje... 

via GIPHY

Lees ook: Ivan Mauloed grote winnaar Utopia 

Meer over