51.000 euro rijker...

Ivan Mauloed grote winnaar Utopia

2 juni 2018 09:14 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot SBS6
Utopia zit erop en de grote winnaar is bekend: ondernemer Ivan Mauloed (30) werd door de kijkers uitgeroepen tot winnaar waardoor hij met de pot van 51.000 euro aan de haal ging.

Ivan kwam in 2014 in Utopia en bleek zo populair dat hij in 2015 al werd uitgeroepen tot Utopiaan van het jaar, ook al liep zijn imago in 2016 een fikse deuk op na het beruchte puppyschop incident.

Terugkeer

Nadat bekend werd dat Utopia zou stoppen, besloot Ivan begin dit jaar terug te keren in het programma met het voornemen de show te gaan winnen. De voormalige vluchteling uit Irak stond bekend om zijn sterke eigen mening en leiderschapskwaliteiten, die hij ook bij zijn korte, maar heftige terugeer liet gelden.

Finale

In de finale van Utopia trof Ivan de overgebleven medebewoners Mehmet (34), Bas (28) en de tweelingzusjes Fay en Demi die met hun 22 jaar de benjamins van de groep waren. Na een lange reeks terugblikken op hun tijd in de show werd binnen vijf minuten duidelijk dat de kijkers thuis het meest op Ivan hadden gestemd.

De overwinnaar keert terug naar de barbershop die hij runt. 

 

Meer over