Stukje Rachel Zane

Koffertje van Meghan Markle uit Deal or No Deal wordt geveild

10 december 2019 11:17 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© USA Network
Meghan Markle heeft al een hele reis afgelegd voordat ze hertogin van Sussex werd. Velen zullen haar kennen van haar rol als Rachel Zane in Suits, maar de Amerikaanse werkte daarvoor als model en als koffermeisje in het tv-programma Deal or No Deal.

Het koffertje met nummer 24, gedragen door Markle in een van de afleveringen van Deal or No Deal, dat in Nederland een equivalent kreeg met Linda de Mol's Miljoenenjacht, is binnenkort te koop op een veiling in Californië.

Gouden koffertje

Naar verwachting zal het gouden koffertje, waarvan half Nederland hoopt er op 1 januari eentje te krijgen en zo het nieuwe jaar uitstekend te beginnen, tussen de 3500 en 5500 euro opleveren. De veiling van de door Rachel Zane gedragen gouden koffer zal plaatsvinden van 17 tot en met 19 december.

Donald Trump

De geluksvogel die het koffertje weet te bemachtigen heeft sowieso een mooi stukje geschiedenis in zijn huis. Niemand minder dan president Donald Trump was ook een keer de standaard van het koffertje toen hij met een gastoptreden langskwam in de spelshow.

Meer over