Rachel Zane

Makers Suits knipogen naar Meghan Markle in laatste seizoen

16 augustus 2019 11:41 | serie | Door Jacob-Jan van de Groep

© 2014 USA Network Media, LLC
Fans van de advocatenserie Suits hebben een tijd lang hoop gehad op een terugkeer van Meghan Markle, maar de hertogin van Sussex blijft van het witte doek verwijderd nu ze getrouwd is met prins Harry. Toch hebben de makers nog een beetje aan haar gedacht in het negende en laatste seizoen.

Rachel Zane, zoals Meghan Markle in de serie heet, werd in de aflevering van deze week in Amerika genoemd door haar echtgenoot Mike Ross, gespeeld door Patrick J. Adams. Op de vraag hoe het gaat met zijn vrouw antwoordt hij lachend: "Als ik je zou vertellen hoe goed het met haar gaat, zou je me waarschijnlijk niet geloven."

Seattle

Rachel en Mike verhuisden na het zevende seizoen van Suits naar Seattle om daar een nieuw advocatenkantoor te beginnen, maar Mike Ross keerde in het laatste seizoen terug naar New York, waar hij in de rechtszaal tegenover zijn mentor Harvey Specter (Gabriel Macht) kwam te staan.

Schattig

De grap van Adams over Meghan Markle in Suits werd op sociale media enthousiast ontvangen. "Dat is echt heel schattig. Ik hoop dat ze het ziet", twitterde een fan. "We weten dat het goed met haar gaat. Ze is getrouwd met onze Britse Prince Charming", schreef een ander.

Meer over