De liefde is vrij

Lang leve de liefde is op zoek naar jou!

3 maart 2021 10:10 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© SBS6

SBS6 is nog lang niet uitgekeken op Lang leve de liefde en waarom zou het ook? Het programma is mateloos populair en dus zoeken ze naar nieuwe aanwas.

Lang leve de liefde is misschien wel dé guilty pleasure van half Nederland in coronatijd, want was is er nou leuker dan twee vrijgezellen samen een huisje te zien betreden en te bekijken of ze de liefde bij elkaar kunnen vinden? Daarbij komen vaak de clichés aan bod, van ongemakkelijke stiltes tot hysterische telefoontjes met het thuisfront aan toe. En soms schiet Cupido ook raak!

Ard en Linda 

Dinsdagavond was de oproep voor vrijgezellen te zien in Lang leve de liefde en de makers zetten daarvoor Ard en Linda in. Het 70-jarige smoorverliefde koppel vond elkaar via het datingprogramma en op het strand van Scheveningen lieten ze nog maar eens zien hoe gelukkig ze met elkaar zijn. En dat gunnen ze jou ook!

Pizza 

Dus wil jij in coronatijd lekker op date en bij romantisch kaarslicht met je potentiële lover een pizza naar binnen schuiven? Meld je dan hier aan voor Lang leve de liefde.

Meer over