Nieuw seizoen

SBS6 is nog lang niet uitgekeken op Lang Leve de Liefde!

19 mei 2021 10:45 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© Talpa

SBS6 gaat langer door met de guilty pleasure van velen. Lang Leve de Liefde krijgt namelijk een vervolg op de zender.

Van het ongekend populaire datingprogramma zijn inmiddels meer dan 300 afleveringen gemaakt. SBS6 is tevreden over de plek die het datingprogramma inneemt.“In veel huishoudens is het veelbesproken Lang Leve de Liefde inmiddels niet meer weg te denken.”

Nieuw seizoen

De vooravond slaat bij SBS6 aardig aan met spelshow 50/50, gevolgd door Lang Leve de Liefde. SBS6 blijft daar dan ook vol op inzetten. “SBS6 wil de trouwe kijkersschare niet teleurstellen, dus is van beide shows een nieuw seizoen besteld en blijven ze ook in het najaar van 2021 onderdeel uitmaken van de vaste vooravondprogrammering van SBS6.”

24 uur samenwonen 

Spelshow 50/50 wordt afwisselend gepresenteerd door Kim-Lian van der Meij en Winston Gerschtanowitz. Lang leve de liefde is een experiment waarbij singles - die elkaar nog nooit ontmoet hebben – direct gaan samenwonen voor minimaal 24 uur tot maximaal vier dagen. De meest ongemakkelijke stiltes komen voorbij, maar er zijn ook genoeg stellen die samen het huisje verlaten.

Coronavaccin

Afgelopen week haalde het programma nog de headlines vanwege een date die voortijdig werd afgebroken omdat de vrouw (Marion) niet zou kunnen samenleven met een man (Luc) die is gevaccineerd tegen het coronavirus. Die uitspraak deed nogal wat stof opwaaien.

Meer over