Schattig!

Wim (93) en Willy (91) bespreken seksleven in Lang Leve de Liefde

14 mei 2021 10:17 | amusement | Door Demi Schoenmakers

© Screenshot SBS6
Wim (93) en Willy (91) zijn de oudste deelnemers van het SBS6-programma Lang leve de liefdeDe kijkers zijn dol op het stel, vooral omdat ze zo openhartig over alles praten. Zo ook over hun seksleven.

De vrijgezelle negentigplussers hopen in het huis van Lang leve de liefde de liefde te vinden. Ze zitten minimaal 24 uur met elkaar in een huis en bij succes kunnen ze hun verblijf verlengen. Bij Wim en Willy spat de liefde er gelijk vanaf. 

Eenzaam

In de aflevering van donderdagavond komen allerlei onderwerpen ter sprake. Zo vertellen de twee openhartig dat ze door de pandemie de afgelopen tijd wat eenzaam zijn geweest, want gezelschap is in deze tijd niet altijd vanzelfsprekend. Zo vertelt Wim dat hij wel van knuffelen houdt en hoopt stiekem dat zijn date daar hetzelfde over denkt.

Intimiteit 

Ze bespreken zelfs hun seksleven, wat de kijkers vanwege de leeftijd van het tweetal erg kunnen waarderen. Willy legt uit dat er al een tijd geen kerel in haar bed lag. "Vanavond kan daar verandering in komen”, grapt Wim. Willy haalt ook gelijk het gerucht uit de lucht dat mensen boven de negentig jaar ook van intimiteit houden. "Mensen zeggen: op onze leeftijd heb je daar totaal geen behoefte aan. Nou, zeg ik, dan heb je onze leeftijd nog niet”, aldus de 91-jarige vrouw.

Vriendschap

Om volgens Wim hebben negentigplussers nog wel behoefte aan intimiteit. Maar hij benadrukt wel dat het niet alleen om seks gaat in het leven. Hij verkiest dan ook vriendschap boven seks. "Maar het kan zo zijn dat we elkaar op een gegeven moment aanraken en zeggen: nou, wat denk je ervan? Maar ik ben geen hitsige jongen meer van 25. Dat hoeft allemaal niet."

Bekijk de hele aflevering van Lang Leve de Liefde hier.

Meer over