Libelle nu ook op tv

Vanaf vandaag is er een stukje Libelle op tv te zien. In Libelle & Claartjes Keuken kookt Libelle-kokkin Claartje Lindhout elke werkdag een recept.

Foodsylist en kok Claartje Lindhout kookt normaal alleen in het blad Libelle, maar vanaf 15 september doet ze het ook op televisie. Volgens Libelle maakt Claartje 'inspirerende, lekkere gerechten die iedereen kan maken'. Libelle & Claartjes Keuken is een gevolg van de samenwerking tussen uitgever Sanoma en SBS. Andere programma's die daardoor het daglicht zien zijn Big Boys van Autoweek en later deze maand VTWonen.

Het merk Libelle

In Spits vertelt Libelle-hoofdredactrice Maureen Belderink dat het volstrekt logisch is dat het blad met een tv-programma komt. „Natuurlijk maken we het liefst een programma over zoals Libelle helemààl is, dus over liefde, leven, kinderen, lifestyle én koken. Maar dat ging niet een op een. Toen IDTV na een bezoek aan de Libelle Zomerweek met dit format-idee kwam, dachten wij: waarom ook niet? Een kookprogramma past goed bij het merk Libelle.”

Libelle & Claartjes Keuken wordt elke werkdag om 14.45, 15.45 en 16.45 uur uitgezonden op SBS6

Reageren