Pilot

Linda de Mol is bezig met Love Letters 2.0

26 april 2021 09:31 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© Cornelie Tollens

Ondanks dat Linda de Mol na twee jaar alweer is gestopt als creatief directeur van Net5, is ze momenteel kneiterdruk. De presentatrice is bezig met een programma waarin de liefde centraal staat en een nieuwe televisieserie.

Volgens Linda moeten het nieuwe liefdesprogramma niet verwachten in de First Dates en Lang Leve de Liefde-hoek, maar komt het meer in de buurt van haar voormalig pareltje Love Letters, waarin koppels de kans kregen te trouwen. "Maar dan wel heel erg 2021 en niet met trouwen, maar meer kan ik er niet over zeggen."

Najaar

Na de zomer moet Linda eerst een pilot van haar nieuwe idee opnemen. “Als het goed is gaan we die in het najaar maken”, zegt ze in gesprek met Lex Gaarthuis in zijn podcast De 10 van…

Knipoog

Ook liet Linda in de podcast nog wat los over de televisieserie waar ze momenteel aan werkt. Volgens haar is het een vette knipoog naar de tv-wereld. "Het zou best kunnen dat bepaalde mensen zich daarin gaan herkennen, maar dat ga ik natuurlijk nooit toegeven. We gaan wel merken of iedereen daar sportief mee omgaat."

 

 

Meer over