Geschikt/ongeschikt

Linda de Mol wil haar Zomerweek wél losweken voor Net5

15 oktober 2019 13:52 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© Roy Beusker Fotografie/RTL Nederland
Linda de Mol denkt erover na om haar Zomerweek, die jarenlang op RTL4 te zien was, mee te nemen naar Net5. Het zou een opsteker voor de creatief directeur van de zender zijn nu ze vorige week haar Oh, wat een jaar! en Weet ik veel achter moest laten bij haar oude liefde.

"We denken erover na of mijn talkshow Linda’s Zomerweek misschien geschikt zou zijn voor Net 5. Maar verder zal ik er voorlopig niet te zien zijn", zegt La Linda in gesprek met NRC Handelsblad. Volgens haar heeft het ook een speciale reden. "Ik ben met mijn eigen programma's verbonden aan SBS6."

Vaste rol

Toch blijft Linda niet helemaal weg van Net 5, want ze krijgt een vaste rol in de talkshow Ladies Night van Merel Westrik. Daarbij gaat ze de ambities niet uit de weg. “Ik zat laatst met een vriendinnengroep aan de keukentafel en ik dacht: als je hier toch een camera op zou zetten, dan had je het beste tv-programma van de wereld.” Laten we hopen dat de verscheidenheid gasten aan tafel meer is dan alleen de vriendinnen van Linda.

Bank

Het wekelijkse praatprogramma Ladies Night start overigens aanstaande woensdag. De eerste aflevering met host Merel aan het roer is vanaf 21.30 uur te zien bij Net 5. Met Linda op de bank. Ook Olcay Gulsen en Tjitske Reidinga komen woensdag opdraven. Party!

Meer over