Overzicht

Make Up Your Mind 2024: Deze BN'ers vermomden zich als dragqueen in aflevering 2

31 maart 2024 08:09 | amusement | Door Marjolein Vos

© Videoland
Na een start met twee queens die zich vorige week prijs moesten geven, is het deze week in Make Up Your Mind de beurt aan vier nieuwe queens. Opnieuw wordt er van twee afscheid genomen. Tijd voor twee nieuwe reveals.

Naast de vier optredens was er natuurlijk ook de mysterieuze dragqueen. Penny Smize zien we terug in de grote finale en Sydney Lekker blijft ook geheim. Haar zien we terug in de ‘second-chance’ halve finale.

Lees ook: Alles over Make Up Your Mind 2024 

Onthulling

Fay Runaway

De eerste die de tweede aflevering moet verlaten van Make Up Your Mind is de queen in het groen met een gietertje. Eerst valt de naam Jan Smit en uiteindelijk schrijft het team van Fred van Leer tuinman Tom Groot op. Uiteindelijk heeft team Nikkie de Jager het bij het juiste eind want het is.... Xander de Buisonjé.

De groene outfit van Xander wijst naar le buisson (lijkt op zijn achternaam) wat struik is in het Frans. Maar dat is nog niet alles. Runaway wijst naar het feit dat hij werk doet als babs en de tekeningen op zijn outfit die lijken op wortels in de vorm van een arm is een hint naar zijn nummer Hou Me Vast. En dan is er nog zijn song High Energy, high wijst naar haai en dat was hij in The Masked Singer. 

Xander de Buisonjé in Make Up Your Mind.
Xander de Buisonjé in Make Up Your Mind.

Ans Worst

Totale hysterie breekt uit als een volgende queen zich moet onthullen. Eerst denken Fred van Leer en Jeroen van der Boom het goed te hebben. Maar niets is minder waar. Niemand minder dan Ellie Lust gaat schuil achter Ans Worst. En met als eerste tip: Of je worst Lust. Eerst was ze bang dat de jury het daarmee meteen zou weten dat zij het was en dat die hint te makkelijk was.

Zelf vertelt Ellie dat ze toen ze vroeger gepest werd, droomde om ooit voor een publiek op te treden en dat iedereen haar geweldig vond. "En dat is gebeurd."

Ellie Lust in Make Up Your Mind.
Ellie Lust in Make Up Your Mind.

Sylvie IJs

De mysterieuze queen doet ook veel stof opwaaien. Wie is toch de beeldschone queen met de ijskristallen op de kleding en de cape? Het is Barbara Barend. De cape verwijst naar superhelden en dat is een hint naar het blad dat ze maakt genaamd Helden. De naam verwijst naar Sylvie Meis, ook een voetbalvrouw maar op een andere manier. 

De juryleden vinden haar beeldschoon.

Sylvie IJs in Make Up Your Mind.
Barbara Barend in Make Up Your Mind.

Het nieuwe seizoen van Make Up Your Mind is sinds 23 maart 2024 elke zaterdag om 20:00 uur te zien op RTL 4.

Meer over