Met de Meilandjes en meer

Marble Mania onthult deelnemers tweede seizoen

23 december 2021 10:19 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot SBS 6
SBS 6 lanceert in de eerste week van januari het tweede seizoen van Marble maniaDe knikkershow van Winston Gerschtanowitz heeft een imposante lijst bekende spelers gestrikt.

In Shownieuws werden de eerste beelden en de kandidatenteams van Marble mania onthuld.

Spelbreker

Marble mania was een onverwacht grote kijkcijferhit eerder dit jaar, reden om uit te pakken in de tweede reeks. De banen zijn groter en imposanter en er zijn nieuwe regels waaronder de spelbreker, een eenmalig obstakel waardoor concurrenten elkaar het leven danig zuur kunnen maken. Uiteindelijk is alles geoorloofd om voor het goede doel duizenden euro's in de wacht te slepen.

Knikkeraars

Eerder was al bekend dat Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp gaan kijken naar de rollende knikkers. Ook Jorgen Raymann, Roué Verveer en Jandino Asporaat zijn van de partij.

Daarnaast zijn vanaf donderdag 6 januari de volgende knikkeraars in de studio te vinden: sportievelingen als Maarten van der Weijden, Nicolien Sauerbreij en Marianne Timmer.

De zussen van OG3NE zijn gewend als trio op te treden, dus dat is Shelley, Amy en Lisa Vol nu ook wel toevertrouwd.

Geen spelshow zonder de Roelvinkjes. Ditmaal doen Donny en Dave samen met Dries mee en uiteraard draagt pa Roelvink het gele jasje als subtiele verwijzing naar zijn beroemde gele speedobroekje.

De Meilandjes geven ook acte de presence en de familie breekt vrolijk met de spelregels. Officieel bestaat een team uit drie personen, maar zussen Maxime en Montana vertegenwoordigen gewoon gezellig samen de gele kleur. 

Meer over