Pril

Marc van der Linden heeft nieuwe liefde

Marc van der Linden heeft een nieuwe prille liefde aan de haak geslagen. De oude relatie ging stuk vanwege zijn enorme gewichtsverlies.

In zijn podcast 30 minuten Rauw weet Ruud de Wild beroemdheden nogal eens te verleiden tot ontboezemingen, zo ook Marc van der Linden. De koningshuisdeskundige is over het algemeen niet zo open over zijn privé-leven, maar aan De Wild vertelde hij dat er een nieuwe man in zijn leven is en waarom het uit is met zijn oude vriend.

Kwabben

De breuk heeft alles te maken met zijn afvalrace van de laatste jaren waarbij Marc 120 kilo afviel. zo zegt Van der Linden: „We hadden een hele goede relatie, maar toen ik afgevallen was en hij een keer dronken was, stapte ik uit de douche en dan had je dus dat vel. Of nou ja, huid. Het zijn kwabben. Dan boog hij voorover en zei hij 'that isn’t pretty, is it?'”

Sexy

Op dat moment kon Van der Linden daar nog wel om lachen, maar het was achteraf gezien het begin van het einde: „Als ik achteraf kijk, speelde dat bij hem al langer. Hij zei altijd 'you look a-mazing', maar nooit 'handsome' of 'sexy' meer.”

Meer over:

Reageren