'Oefeningen die alleen Arie kan'

Marcel van Roosmalen kraakt sportlessen Arie Boomsma

19 mei 2020 11:54 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot Veronica
Marcel van Roosmalen doet letterlijk en figuurlijk een boekje open over de sportclinics die Arie Boomsma geregeld geeft aan bedrijven en instellingen. Ze zouden onmogelijk zijn.

Van Roosmalen deed deze boude beweringen bij een bezoek aan Veronica inside.

Boekbezoek

Reden voor Marcels aanwezigheid was de promotie van zijn nieuwe boek Nederland onder het systeemplafond waarin hij verslag doet van typisch Nederlandse, maar daardoor niet minder bizarre bijeenkomsten, vergaderingen en andere evenementen. Eén van die gebeurtenissen waar Marcel getuige van was bleek een sportclinic van Arie Boomsma bij Bol.com

Heel moeilijk

Uiteraard wilden de heren van VI hier alles over weten en Van Roosmalen deed op zijn bekende, droge en mistroostige wijze uit de doeken hoe het er aan toe ging. Het kwam er op neer dat Arie de deelnemers uitsluitend oefeningen liet doen die alleen Arie kon: "Bijvoorbeeld je voet onder je kin leggen (...) En dan is het al snel niet meer zo leuk om een cursus van Arie Boomsma te doen... Want je zit alleen maar de hele tijd naar Arie Boomsma te kijken die kunstjes doet die alleen hij kan."

Meer over