Samen met Mattie Valk

Marieke Elsinga nieuwe presentatrice ochtendshow Qmusic

21 juni 2018 13:37 | amusement | Door Televizier

© ANP
Marieke Elsinga gaat weer aan de slag bij haar oude werkgever Qmusic. Samen met Mattie Valk presenteert ze vanaf dit najaar de ochtendshow van de radiozender. Dat betekent dat Igmar Felicia en Fien Vermeulen een andere rol krijgen.

Marieke Elsinga en Mattie Valk zijn weer herenigd als collega’s. Het is een opvallende stap van Elsinga, aangezien ze onlangs een contract tekende bij RTL. Zelfs denkt ze dat ze beide werkzaamheden prima kan combineren. “Het radiomaken is altijd blijven kriebelen en ik vind het dus ook fantastisch dat ik mijn werk bij Qmusic kan combineren met mijn werk voor RTL”, vertelt ze.

Marieke Elsinga

De kersverse ochtend-dj kijkt met veel plezier uit naar haar nieuwe avontuur. “Ik heb heel veel zin om de show met Mattie te gaan maken, we hebben altijd al een goede klik gehad en wat is er nou leuker dan samen elke dag Nederland wakker maken?”, aldus Elsinga.

Andere rol

De komst van Elsinga betekent het vertrek van Igmar Felicia en Fien Vermeulen bij de ochtendshow. Felicia krijgt een eigen show in de vooravond, Vermeulen gaat aan de slag als nieuwslezer bij de nieuwe middagshow van Domien Verschuuren.

Lees ook: Qmusic kaapt Domien Verschuuren weg bij 3FM

Meer over