Qmusic kaapt Domien Verschuuren weg bij 3FM

20 juni 2018 11:46 | sterren | Door Televizier

© Michel Schnater
Opnieuw een flinke klap voor 3FM. De radiozender raakt Domien Verschuuren kwijt. De dj van de ochtendshow maakt de overstap naar het commerciële Qmusic, waar hij de middagshow gaat presenteren.

Het gaat al flinke tijd bergafwaarts met 3FM. De luistercijfers dalen, wat waarschijnlijk komt door alle vertrekkende dj’s. Onder anderen Coen Swijnenberg, Sander Lantinga , Giel Beelen en Gerard Ekdom zeiden de jongerenzender eerder al vaarwel. Nu vertrekt ook Domien Verschuuren bij 3FM. Dat moet een klap zijn voor de programmadirectie.

Domien Verschuuren

Qmusic kan de teleurstelling bij 3FM ongetwijfeld weinig schelen. De zender is dolblij met de komst van Domien. “Met Domien halen we een van de grootste radiotalenten van Nederland in huis. Hij is al van jongs af aan met radio bezig en staat goed in contact met zijn luisteraars”, aldus Dave Minneboo, zendermanager bij Qmusic.

Qmusic

Voor Domien gaat een lang gekoesterde wens in vervulling. “Ik ben 3FM en BNNVARA waanzinnig dankbaar voor alle jaren dat ik er radio heb gemaakt en met fantastische mensen heb mogen samenwerken. Voor mij is dit het moment om een nieuwe stap te maken en ik ben er trots op die met Qmusic te zetten. Een programma in de middagspits is al langere tijd mijn wens en ik heb zin om dit met frisse energie te gaan doen!”

Opvolgers

Wie Domien gaat opvolgen bij 3FM is vooralsnog niet bekend. Ook is het nog niet duidelijk wat Stephan Bouwman, de huidige middag-dj van Qmusic, precies gaat doen.

Lees ook: Domien Verschuuren gaat trouwen

Meer over