24 uur te lang

Mariska van Kolck wil niet meedoen aan Lang leve de liefde

31 mei 2021 09:10 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© BNNVARA/First Dates

Mariska van Kolck maakte vorig jaar haar opwachting in de VIP-versie van First Dates. De musicalster vond daarin de liefde niet en dat triggerde de redactie van Lang leve de liefde.

Van Kolck ziet echter niets in een bezoek aan het appartement van de SBS6-show. “Onlangs nog heb ik het aanbod van SBS6 om mee te doen aan het datingprogramma Lang leve de liefde afgeslagen. Eerder heb ik aan First Dates meegedaan. Dat ging alleen om een etentje. Maar om nu 24 uur lang in een huis te zitten met een onbekende man, dat gaat me te ver”, zegt Mariska in gesprek met Story.

Boekdelen 

Mariska (57) ziet het simpelweg niet zitten om 24 uur van haar leven te delen met een vreemde die ze bij de eerste oogopslag al heeft beoordeeld. “Vaak omdat ik al bij binnenkomst weet of ik hem leuk vind of niet. Dat was bij First Dates ook zo. Mijn gezicht spreekt boekdelen. Vooral mensen die mij kennen, zagen bij de tv-uitzending direct aan mijn gezicht wat ik ervan vond.”

Zes jaar 

Nu ze zes jaar vrijgezel is, geniet ze naar eigen zeggen steeds meer van dat bestaan. “Vooral in het afgelopen jaar, waarin iedereen heel erg op zichzelf aangewezen was‚ merkte ik dat ik het met alleen vriendinnen heel gezellig vond. Ik had een kleine bubbel en ik heb niet één keer een partner gemist.”

Meer over