Maar Nina komt weer terug

Marly van der Velden langer uit GTST na geboorte derde kindje

18 september 2021 08:36 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Nina Sanders is de grote afwezige in GTST: na de geboorte van zoontje Jimi-Jones blijft actrice Marly van der Velden langer dan drie maanden weg.

Bij RTL Boulevard stelden Marly (33) en haar partner Mike Meijer (42) hun kindje én hun nieuwe sokkenlijn voor aan het publiek.

Castfoto

Dat Marly wat langer dan gemiddeld zou wegblijven, bleek al toen de makers van GTST de jaarlijkse castfoto presenteerden waar Nina Sanders de grote afwezige op was. Al snel gingen online speculaties dat ze misschien met stille trom was vertrokken, maar niets is minder waar. Het gaat goed met Marly en ja: Nina komt op den duur gewoon weer terug.

Zware kraamtijd

Marly had vooraf al met de producenten afgesproken dat ze langer dan drie maanden verlof zou opnemen. Dit omdat ze een bijzonder heftige kraamtijd had na de geboorte van haar tweede kindje, dochter Jackie-Rey die zoveel huilde 's nachts dat haar ouders amper aan slaap toekwamen. Zoontje Jimi-Jones blijkt echter een modelbaby, maar ze is blij met de keuze: "Zeker omdat het vorige keer een heftig jaar was met een baby die niet sliep. Toen dacht ik: "Ik wil eigenlijk niet meteen na drie maanden weer beginnen want ik vond dat gewoon superheftig."

Bevallingsverlof

Hoe lang Marly nog weg blijft of dat ze stiekem toch alweer opnames heeft, liet ze zoals een soapactrice betaamt in het midden. In Nederland krijgen ouders sinds vorig jaar na de geboorte naast twee weken betaald verlof ook nog eens maximaal 480 dagen geboorteverlof, waar de vader er minimaal drie maanden van moet opnemen.

Indonesië

In GTST verdween Nina naar Indonesië met haar gezin om daar naar nieuwe stoffen te gaan zoeken voor haar modelijn. Nu Marly langer wegblijft, is het des te logischer dat haar soapman Bing (Everon Jackson Hooi) eerder naar Meerdijk is gekomen. In de serie zijn ook al signalen dat hun drie kids heimwee hebben en terug willen. Maar wie gaat er dan voor hen zorgen?

Meer over