'Altijd negatief'

Martien Meiland is ophef over Maxime’s kledinglijn zat

2 juli 2020 13:43 | amusement | Door Andrea Peelen

© SBS6/Talpa

Maxime Meiland ligt onder vuur omdat haar kledinglijn Monciel gekopieerd zou zijn van de Chinese webgigant AliExpress. Vader Martien heeft hierop gereageerd en wil er verder geen woorden meer aan vuil maken.

Op de Instagrampagina van Maxime is een video verschenen waarin Maxime en Martien vragen beantwoorden van hun volgers. Zo wordt ze onder andere gevraagd hoe oud Bommel is en aan wie zij zich het meeste irriteren op het chateau (Bommel). 

Maar de volgers zijn ook benieuwd naar wat Martien vindt van de kledinglijn van Maxime. De realityster laat zijn dochter eerst een rondje draaien in een van haar jurkjes.  "Prachtig jaren zestig-jurkje", laat hij weten. 

'Negatieve mensen'

Echter wil de realityster ook wat kwijt. Hij is het zat dat er negatief wordt gedaan over Maxime’s kledinglijn.  "Al die negatieve mensen", verzucht hij. "Wees eens een keer positief. Er zijn toch allerlei merken die dit doen. Dat is allemaal te bestellen, ook in dat verre China."

Hij vervolgt: "Altijd negatief. Zij heeft al haar geld erin gestoken. Nou, weet je, laat maar gaan. Dat is het."

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Met jullie ingezonden vragen

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland) op

Gedeeltelijk van AliExpress

Eerder gaf Maxime in RTL Boulevard toe dat haar kledinglijn gedeeltelijk van AliExpress afkomstig is. Aan de ontwerpen zouden slechts 'kleine aanpassingen' gedaan zijn. De rest van de collectie komt wel helemaal van eigen hand, aldus Maxime.

Meer over