Monciel 'gejat'

Maxime Meiland geeft toe: kledinglijn deels van AliExpress

28 Juni 2020 21:03 | sterren | Door Daisy Heyer

© Remko de Waal
Maxime Meiland heeft toegegeven dat haar 'eigen' kledinglijn Monciel helemaal niet zo eigen is. Een deel van de kleding is van AliExpress gehaald.

Aan RTL Boulevard vertelde Maxime Meiland eerder al dat ze een deel van de collectie van Monciel zelf ontwierp en dat een ander deel ergens vandaan werd gehaald. Daar zouden dan slechts 'kleine aanpassingen' aan gedaan zijn.

Instagram Stories

Zondag vertelde Maxime via Instagram Stories meer over de geruchten rondom haar kledinglijn. "De eerste collectie welke met de samples te zien was in Chateau Meiland zijn inderdaad items welke mijn fabriek mij aanbood", schrijft ze in tekst. "Deze heb ik aangepast qua stof, kleur, knopen en maat." 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

MONCIEL

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland) op

"Omdat deze collectie bedoeld was als voorjaarscollectie, maar deze vertraagd was door corona, ben ik met haast een nieuwe collectie gaan maken. Ik weet dat ik de eerste keer de makkelijke weg heb gekozen en dit wilde ik verbeteren." 

Oprecht verdrietig

De Meiland-telg vervolgt: "Monciel is altijd al een droom voor mij geweest, waardoor ik oprecht verdrietig ben en moeite heb met de manier waarop mensen zich nu uiten. Ik hoop dit naast  mijn tweede collectie in de toekomst recht te kunnen breien waardoor Nederlandse vrouwen ooit zullen zeggen: dat merk Monciel is te gek."

 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

De Madeleine is waanzinnig

Een bericht gedeeld door Monciel (@monciel.nl) op

Meer over