Volgende project

Martien Meiland maakt darkroom in nieuwe huis in Hengelo

29 juli 2020 09:45 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© SBS
Maandag werd bekend dat SBS 6 op zowel maandag als donderdag nieuwe afleveringen van de populaire realityserie Chateau Meiland uitzendt. Martien deed tegenover Shownieuws al wat toekomstplannen uit de doeken en die deden de wenkbrauwen fronsen.

Via de webcam werden de Meilandjes geïnterviewd en gevraagd naar hun toekomstplannen. Martien wilde daar nog niet teveel over kwijt, omdat hem dat waarschijnlijk kijkers zou kosten, maar wel gaf hij al wat details over hun toekomstige huis in Hengelo weg.

Darkroom

"Mijn muren zijn bijvoorbeeld allemaal wit. Dat moet ik niet. Ik wil bijvoorbeeld allemaal donkere muren, dat het helemaal een darkroom wordt. Nou ja, bij wijze van spreken, want ik heb heel veel ramen en er komt licht genoeg naar binnen", is de winnaar van de Gouden Televizier-Ring nog net op tijd bij de pinken.

Rust

Volgens de Meilandjes staat echter vast dat ze in Hengelo niet weer een b&b openen. "Nee joh, wij zijn uiteindelijk helemaal geen horecatypes. Nee, nee. Want anders zouden wij het nog wel een keer doen. Nee, moet je luisteren, ons hoef je niet meer te bellen", is de boodschap dat Martien en het gezin rust wil duidelijk.

Chateau Meiland is vanaf maandag 31 augustus te zien rond 20.30 uur op SBS 6.

Meer over