Seizoen 4

SBS zet Chateau Meiland in op maandag én donderdag

28 juli 2020 15:31 | amusement | Door Jef Willemsen

© SBS
Fans van Chateau Meiland worden op hun wenken bediend. Dit najaar zendt SBS 6 op zowel maandag als donderdag nieuwe afleveringen uit van de populaire realityserie.

SBS kondigde het vierde seizoen en de extra uitzenddag aan in een persbericht en de Meilandjes deden dat op Instagram nog eens dunnetjes over.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

De Meilandjes hebben HEEL GROOT NIEUWS! 🎉🎉

Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) op

Coronacrisis

Vlak voordat Frankrijk dit voorjaar in lockdown ging, wist SBS en producent Vincent TV nog een cameraploeg over de grens te krijgen. Hierdoor konden de opnames van het nieuwe seizoen ondanks de coronacrisis doorgaan. De ploeg verbleef noodgedwongen enkele weken bij de Meilandjes op Marillaux en had alle tijd om veel extra materiaal te schieten want er gebeurde meer dan genoeg.

Op naar Hengelo

In de eerste afleveringen is te zien hoe Martien, Erica en de rest zich opmaken voor de grote verhuizing naar Hengelo. De eerste spullen worden gepakt, maar voordat de deuren van het chateau definitief dichtgetrokken kunnen worden, moeten er nog heel wat laatste, vervelende klusjes geklaard worden. Dat hun vaste aannemer in het ziekenhuis belandt, maakt het werk er niet makkelijker op.

Chateau Meiland is vanaf maandag 31 augustus te zien rond 20.30 uur op SBS 6.

 

Meer over