Voor openminded modellen

Maxime Meiland lanceerde erotische webcamsite

23 juli 2020 08:46 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot NPO 1
Het had niet veel gescheeld of Maxime Meiland (24) had een loopbaan in de online erotiek gehad. De jongste dochter van Martien en Erica begon vier jaar geleden zelfs een bedrijf in die business.

Het AD en weekblad Party ontdekten dat de Meiland telg in 2016 bij de Kamer van Koophandel het bedrijf Divine Live, liet registreren, omschreven als erotische webcamsite.

Modellen

De toen twintigjarige Maxime was zelfs al begonnen aan het zoeken van geschikte modellen. Wie voor Divine Live wilde werken moest een mooie, verzorgde uitstraling hebben en ook openminded zijn. Maxime deed oproepen via Facebook en ook Martien hielp zijn dochter een handje om bekendheid te krijgen voor haar nieuwe zaak.

Niet van de grond

In een reactie laat het management van Maxime weten dat het bedrijf nooit van de grond is gekomen en dat Meiland zichzelf in juni van 2018 ook weer liet uitschrijven. Een reden voor het vroegtijdig stoppen van Divine Live is niet gegeven, wel was Maxime in die periode net moeder geworden van de kleine Claire. 

Prostitutie

Maximes verleden in de webcam business werpen een verrassend licht op uitspraken die ze eerder deed in het derde seizoen van Chateau Meiland. Door de coronacrisis liepen de inkomsten van hun bed & breakfast dusdanig terug dat Maxime voorstelde desnoods de prostitutie in te gaan. Martien wilde er niets van weten. 

Meer over