Vrijere rol

Martien Meiland mag tweede seizoen Cash or Trash maken

Er komt een tweede seizoen van Cash or trash, het programma waarin mensen hun oude spullen verkopen. Martien Meiland wordt weer de presentator. 

Dat vertelde de kasteelheer van Chateau Meiland maandagavond bij Pauw. Volgens Martien krijgt hij in de tweede reeks een iets vrijere rol omdat dat meer bij hem past. Cash or trash trok in het eerste seizoen zo rond de half miljoen kijkers. Natuurlijk niet zo veel als de megahit Chateau Meiland, maar helemaal geen verkeerde cijfers voor SBS6. 

Ranking the stars

Martien weet nog niet of hij ook van de partij zal zijn bij het nieuwe seizoen van Ranking the stars. Martien vertelde dat hij nog niet is gevraagd. Dat telefoontje kan niet lang op zich laten wachten omdat de flamboyante tv-sensatie de trekker was van het afgelopen seizoen van Ranking the stars. Presentator Paul de Leeuw zal hem er dus graag weer bij hebben. 

Chateau Meiland

Martien verwacht wel dat Chateau Meiland volgend jaar doorgaat. John de Mol heeft nog niet aan de telefoon gehangen om dat te vragen, maar een nieuw tv-seizoen zonder Chateau Meiland is natuurlijk ondenkbaar. Zelf blijft Martien nuchter: "Als het doorgaat is het leuk, zo niet, dan is het ook goed.'

Meer over: