Kijkcijfers woensdag 23 oktober 2019

De TV van gisteren: Cash or Trash met Martien Meiland begint geweldig

24 oktober 2019 08:42 | kijkcijfers | Door Irma Tomas

© Wessel de Groot
Martien Meiland maakte woensdag zijn debuut als presentator van Cash or trash en dat trok aardig wat aandacht. De populaire kasteelhouder had op SBS6 een kijkerspubliek van 751.000. En dat is knap werk van Martien.
In Cash or trash laten mensen voorwerpen taxeren waar vervolgens op wordt geboden door verzamelaars. Het programma lijkt sprekend op Van onschatbare waarde met Dionne Stax maar dat mag de pret niet drukken. 

Rooijakkers over de vloer

Er was nog veel meer te beleven op deze woensdag. Ajax speelde thuis tegen Chelsea en verloor op het nippertje met 0-1. 2,1 miljoen mensen zagen het gebeuren op Veronica. Art Rooijakkers nam op RTL 4 Van der Vorst ziet sterren over en noemt zijn programma Rooijakkers over de vloer. Hij ging in de eerste aflevering op stap met Ronald Koeman en jaren tachtig-ster Rick Astley. Art trok nog niet zoveel kijkers: 507.000. 

Ladies Night

Het ook al nieuwe Proef eenzaamheid op NPO 1 ging van start met 489.000 kijkers. Daarin stapt iemand met een rijk sociaal leven in het leven van een eenzaam persoon. En dan was er ook nog de tweede aflevering van vrouwentalkshow Ladies night op Net5 dat vorige week hoopvol begon met 378.000 kijkers. Daarvan waren er in week 2 nog 282.000 van over. Een fikse daling voor Merel Westrik. Toch zaten de meeste kijkers nog te genieten. 

Meer over