'niets met jullie te maken hebben'

Martien Meiland weigert interview Veronica Inside

7 juli 2020 11:51 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot SBS 6
Het rommelt tussen Martien Meiland en Wilfred Genee. De presentator van Veronica inside dacht een gezellig gesprek met zijn SBS-collega te kunnen hebben, maar kwam bedrogen uit.

De vete tussen de twee SBS-gezichten kwam maandag aan het licht in de radiovariant van Veronica inside.

Frankrijkweek

Veronica inside besteedt in het kader van de vakantieperiode iedere week aandacht aan een land. Ditmaal zetten ze Frankrijk in het zonnetje, alle reden om te bellen met de markante kasteelheer op chateau Marillaux. Maar Martien geeft resoluut niet thuis, zo onthulde co-presentator Niels van Baarlen.

Rel

Van Baarlen had contact gezocht met Martien om een telefonisch interview te regelen. Zijn contact met de pater familias van de Meilandjes liep anders dan verwacht: "Die zijn zó veranderd. We hebben hem vanmiddag gesproken. Martien had iets over een rel en dat dat voor hem wel een beetje de deur dicht had gedaan." Collega Rick Romijn valt bij: "'Ik wil niets met jullie te maken hebben’, zoiets stuurde hij terug."

Waar de kwestie om draait is niet duidelijk, mogelijk heeft het te maken met de aanhoudende rellen rond de tv-versie van Veronica inside.

Meer over