Optie

Martine van Os staat open voor wintereditie We zijn er bijna

13 juni 2020 10:33 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© Omroep MAX
Vanwege het coronavirus werd We zijn er bijna geannuleerd. Presentatrice Martine van Os hoopt dat er van uitstel geen afstel komt en ziet heil in een wintereditie van het Omroep MAX-programma.

“Misschien is het wel een keer leuk om een winterversie te maken, maar alle schema’s liggen nu zo overhoop“, zegt Martine in gesprek met De Telegraaf. “Ik vraag me ook af of dat haalbaar is. Het is ook echt zo’n zomerprogramma.”

Tijd voor MAX 

De 63-jarige Martine zit niet helemaal zonder werk, want samen met collega Sybrand Niessen blijft ze langer op de buis met Tijd voor MAX. “Sybrand en mij werd gevraagd in de crisis zeven weken langer door te gaan dan eigenlijk de bedoeling was. Er was vastgesteld dat daar bij het publiek behoefte aan was. En dus is onze zomerstop nu weken opgeschoven. Het is anders werken dan wanneer je op reis bent, maar het is zeker ook heel waardevol om te doen.”

Herhalingen 

Gelukkig hoeven we het niet de hele zomer zonder We zijn er bijna te doen. Omroep MAX zendt vanaf 22 juni herhalingen van het kijkcijferkanon uit. “Op die manier kan iedereen toch een beetje het vakantiegevoel in huis halen.”

Meer over