We zijn er bijna!

Martine van Os verklaart wekenlange afwezigheid bij Tijd voor MAX

11 juni 2022 09:58 | amusement | Door Jef Willemsen

© Omroep MAX
Martine van Os schittert al een maand door afwezigheid bij Tijd voor MAX. De presentatrice geeft een teken van leven en verklaart waarom ze al weken niet naast Sybrand Niessen de middag afsluit op NPO 1.

Vaste kijkers van Tijd voor MAX keken wat vreemd op toen Sybrand Niessen de uitzending van maandag 16 mei ineens in z'n eentje deed. De presentator liet in het midden waar zijn co-host Martine van Os was, maar nu blijkt waarom Van Os verstek liet gaan.

On tour

Martine gaf in haar laatste Tijd voor MAX op vrijdag 13 mei al een kleine hint: ze gaat op reis naar het buitenland. Dan weet een beetje MAX-fan al genoeg: er komt een nieuwe reeks We zijn er bijna! aan. De afgelopen maand is Van Os on tour geweest voor een nieuwe reeks van de lekker langzame realityshow waarin ze achter een groepsreis vol vakantie vierende senioren reist. Omroep MAX bevestigt dat de serie deze zomer nog te zien zal zijn en dat de eindbestemming ditmaal in Spanje ligt.

Op social media gaf Martine al een voorproefje van de gezelligheid onderweg. In september zit ze als vanouds weer naast Sybrand. 

Meer over