Compensatie

Matthijs gaat twee weken langer door

12 Februari 2021 08:39 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© Annemieke van der Togt

Matthijs van Nieuwkerk kende een moeilijke start met zijn zaterdagavondshow Matthijs gaat door vanwege een coronabesmetting. Maar de 56-jarige presentator hoeft niet te wanhopen, want zijn gemiste afleveringen mag hij er gewoon bij maken.

BNNVARA meldt namelijk dat het eerste seizoen van Matthijs gaat door afgesloten wordt op zaterdag 27 maart. Dat is twee weken later dan in eerste instantie gepland en dat heeft natuurlijk alles te maken met de coronabesmetting van Matthijs.

Even tot hier 

De laatste twee afleveringen van het eerste seizoen van Matthijs gaat door worden wel op een ander tijdstip uitgezonden. Beide afleveringen beginnen dan namelijk om 20.30 uur. De zender blijft met NPO1 wel dezelfde. Door de vroegere aanvangstijd kan Even tot hier op het gebruikelijke tijdstip uitgezonden worden.

Kijkcijfers

De zaterdagavondshow Matthijs gaat door scoorde afgelopen week 1,5 miljoen kijkers. De weken ervoor, waarin onder andere André van Duin voor emoties bij de kijkers zorgde, zaten er ook minimaal een miljoen belangstellenden voor de buis.

Meer over