Mattie en Wietze naar Talpa Radio?

6 april 2017 16:27 | amusement | Door Televizier

© Q-music

Volgens de Telegraaf zou het best eens kunnen dat Mattie en Wietze binnenkort verkassen naar een nieuwe werkgever. Het dagblad meldt dat het succesvolle Qmusic radio-duo een rondleiding heeft gekregen bij Talpa Radio.

Het blad sprak zelfs een ooggetuige gesproken van de rondleiding, dus het moet wel waar zijn. Onder Talpa Radio vallen de zender Radio 538, Sky Radio, Radio 10 en Radio Veronica. Van die zenders lijkt 538 het meest in het straatje van Mattie en Wietze te vallen. De vraag is dan natuurlijk wel op welk tijdstip Mattie Valk en Wietze de Jager radio kunnen gaan maken.

Edwin Evers

De heren doen nu de ochtenduren, maar die zijn bij 538 al bezet door Edwin Evers, en die gaat voorlopig helemaal nergens naartoe. In de middag zitten Coen en Sander succesvol te zijn achter de dj-microfoon, dus ook die plek lijkt onwaarschijnlijk.

Sky Radio

De Telegraaf vermoedt daarom dat het tot nu toe dj-loze Sky Radio met hun nonstop muziek flink in de make-over gaat en dat de heren daar voortaan hun ei kwijt kunnen. Een woordvoerder van Talpa Radio zegt zeker ge├»nteresseerd te zijn in de twee dj’s is maar ook dat ze nog onder contract bij Qmusic staan.

Wat er ook gebeurt, Mattie en Wietze zitten voorlopig aan elkaar vast. Letterlijk!

Meer over