Quizzen maar

Maxime Meiland en Rob Goossens maken opwachting in De Nationale 2022 Test

13 december 2022 13:59 | amusement | Door Judith Regeling

© Tom Cornelissen
2022 is bijna voorbij en dus vindt BNNVARA het een goed moment om De Nationale 2022 Test uit te zenden. Op 29 december is het weer zover!

Dit jaar is het aan 'quizmasters' Emma Wortelboer en Patrick Lodiers om de kennis van het publiek en zeven BN'ers te testen aan de hand van 20 vragen.

De Nationale 2022 Test

De makers van De Nationale 2022 Test verkeerden dit jaar wederom in een luxepositie. Aan onderwerpen geen gebrek in de afgelopen twaalf maanden. Zo ontplofte er aan het begin van het jaar een bom toen de #Boos-video over The Voice of Holland uitkwam, won Max Verstappen voor de tweede keer het wereldkampioen in de Formule 1, verdween Matthijs van Nieuwkerk bij BNNVARA en ook het WK Voetbal werd weer gespeeld. 

Bekende deelnemers

Maar wie heeft nu het allerbest opgelet op het gebied van politiek, sport, muziek en media? De BN'ers die dit jaar meedoen hebben allen op hun eigen manier hun stempel op 2022 gedrukt. Zo doet Sarita Lorena mee die dit jaar voor een grote verrassing zorgde in Beste Zangers en ook Fawry not Sawry is van de partij. Hij nam dit jaar afscheid van zijn titel 'roddelkoning'. Deze twee gaan de strijd aan met onder meer Richard Groenendijk, Maxime Meiland, Rob Goossens, Gert-Jan Segers en Catherine Keyl.

De Nationale 2022 Test is op 29 december om 20:25 uur te zien op NPO3. 

Meer over