'Nog nooit gewerkt'

Maxime Meiland krijgt kritiek op deelname Vier Handen Op Een Buik

9 september 2021 09:16 | amusement | Door Jef Willemsen

© BNNVARA
Maxime Meiland krijgt een stortvloed aan kritiek nu bekend is dat ze een uitstapje naar de publieke omroep maakt voor het nieuwe seizoen Vier handen op een buik.

Maxime is een van de vijf bekende moeders die in het negende seizoen tienermoeders in spé bijstaan op weg naar de geboorte. Ze werd op haar 21e zelf zwanger van dochter Claire en weet dat ze de andere jonge moeders kan helpen met haar eigen ervaringen: "Jong moeder worden is namelijk erg pittig, maar ook heel mooi!"

Kritiek

Op social media regende het verontwaardigde reacties. In Chateau Meiland is immers te zien dat Maxime meer dan eens een beroep doet op haar ouders en zeker de laatste seizoenen vaker druk lijkt met uitstapjes dan met werk. Zelf is ze die kritiek beu en ze bijt dan ook van zich af: "Wat een nare reacties op mijn deelname aan het programma. Hoe komen mensen er toch bij dat ik zelf nooit gewerkt heb en nu nog niks doe behalve financieel ondersteund worden door mijn ouders?!"

Moe

Maxime heeft eigen kledinglijnen, is influencer en kluste een blauwe maandag ook nog bij in de webcamindustrie. Kortom, ze vindt dat ze hard werkt: "De dag dat ik zestien werd ben ik meteen gaan werken en heb altijd mezelf moeten onderhouden zoals ieder ander. Zeg gewoon niks als je geen idee hebt. Bah! Word hier zo moe van."

Taeke Taekema

Naast Maxime maken ook Angela Groothuizen, Karin Bloemen, Victoria Koblenko en Airen Mylene hun opwachting in het programma. Airen doet het niet alleen: haar partner, oud-hockeyspeler Taeke Taekema, doet ook mee.

Vier handen op een buik is vanaf dinsdag 14 september te zien om 20.25 uur op NPO 3.

Meer over