Liever voor de camera

Nieuwe vriend Maxime Meiland wil niet teveel in beeld

3 December 2020 09:48 | amusement | Door Jef Willemsen

© SBS 6
Maxime Meiland is al een klein jaar happy met cameraman Leroy, maar hij heeft absoluut geen interesse om te vaak voor de camera van het realityprogramma te verschijnen.

In een interview met Privé legt Leroy zijn beweegredenen uit. 

Bijrol

Ook al zijn hij en Maxime zo goed als onafscheidelijk, zodra de camera's aan gaan doet hij bewust een stapje terug: "Dat is vanuit mijn werk als cameraman ook altijd mijn rol geweest. Ik heb er voor gekozen om erachter te staan in plaats van ervoor. Een beetje een bijrol spelen is prima, maar de hoofdrollen zijn toch echt voor die andere drie."

Leader

Wie verwacht dat Leroy en Maxime knus samen verschijnen in de openingsbeelden van het volgende, nog niet bevestigde, seizoen van Chateau Meiland heeft het mis. Leroy: "Ik ga ook zeker niet in de leader. Dirk Hoogstraten, de vriend van Montana, zit er ook niet in. De kijkers zien toch het liefst de anderen, denk ik."

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Leroy Molkenboer (@leroym_)

Niet goed

Leroy meent dat hij ook helemaal niet geschikt zou zijn om voor de camera te staan: "Ik vind het namelijk heel lastig om mijn werk los te laten wanneer ik bij haar ben. Tijdens het draaien kijk ik toch continu hoe ze dat doen en wat ervan gebruikt kan worden. Dat leidt mij meer af dan mijn schoonfamilie."

Desondanks is Leroy vanaf maandag 22 december te zien in Kerst met de familie Meiland, waarin de Meilandjes de sneeuw opzoeken in Zweeds Lapland.

Meer over