Advies over opvoeden en familierecht

Meester Frank Visser op zijspoor in Wordt U Al Geholpen?

21 maart 2021 10:21 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot SBS 6
De rol van Frank Visser in Wordt u al geholpen wordt nog kleiner. De makers van het SBS-programma breiden het werkdagelijkse tv-spreekuur uit met extra experts.

Het programma zag begin dit seizoen het levenslicht als Mr. Frank Visser: Wordt u al geholpen? met meester Visser als enige, drukbezochte vraagbaak. Inmiddels hoeft de 69-jarige rechter de kar niet meer alleen te trekken. 

Geldzaken en afvallen

Al snel kwam meester Reinier Groos hem versterken en ook Viktor Brand kreeg een rol als gastheer en aangever. Met zo'n klein half miljoen kijkers per dag is het adviesprogramma een succes in de vooravond. Alle reden voor SBS om de titel verder uit te bouwen. Inmiddels zijn zowel een financieel expert als een dieetcoach toegevoegd aan het team. Door die uitbreiding verdween 'Mr. Frank Visser' uit de titel van zijn programma, maar inmiddels is duidelijk dat hij nog minder te zien zal zijn.

Opvoedtips 

Viktor Brand bracht namelijk het nieuws naar buiten dat binnenkort ook voor hulp bij opvoeding en familierecht een beroep kan worden gedaan op het programma. Mensen die niet meer weten hoe ze hun kinderen kunnen helpen of graag horen waar ze bij een erfkwestie of een aanstaand huwelijk op moeten letten, kunnen zich opgeven.

Meer over