Erica ontkent

'Meilandjes verkochten Hengelose woonboerderij aan Talpa'

18 maart 2021 10:08 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot SBS 6
De familie Meiland kon vol trots melden dat ze een koper gevonden hebben voor hun Hengelose woonboerderij. Volgens website BekendeBuren.nl zou John de Mol de nieuwe eigenaar zijn.

In Shownieuws reageren de Meilandjes op het gerucht dat De Mols productiebedrijf Talpa indirect hun woning heeft opgekocht.

Verhuizing

Martien, Erica en Maxime dachten het voor elkaar te hebben op hun 'Chateau Hengelo', maar de gemeente gooide roet in het eten. Volgens het bestemmingsplan was alleen de boerderij van Martien bedoeld voor permanente bewoning. De gemeente Hengelo bleek onverbiddelijk waardoor een verhuizing onvermijdelijk was. 

Twee panden

Een bittere pil voor de Meilandjes, die tot voor kort ook hun chateau in Frankrijk nog te koop hadden staan. Volgens website BekendeBuren zou Talpa in de bres zijn gesprongen door via-via de woonboerderij in de Achterhoek over te nemen. Zo zou de familie rustig naar een nieuw stekje kunnen zoeken én konden de opnames ongehinderd doorgaan.

Niet waar

Erica en Maxime verwijzen de claim naar het land der fabeltjes: "Dat is natuurlijk absoluut niet waar", bezweert Maxime bij Shownieuws. Haar moeder valt bij: "De kopers van deze boerderij zijn hier toevallig. Ze lopen rond met een aannemer om te kijken wat ze hier nog willen veranderen. Dus absoluut niet waar! Waarom zouden wij ons huis verkopen aan Talpa?"

Meer over