Baby-alert!

Merel Westrik presenteert nieuw seizoen Baby's in het Buitenland

17 juni 2022 10:35 | amusement | Door Judith Regeling

© ANP Kippa / Remko de Waal
Merel Westrik waande zich de afgelopen weken tussen de baby's. Ze heeft namelijk het stokje overgenomen van Jennifer Hoffman voor een gloednieuw seizoen van Baby's in het Buitenland.

Via haar Instagram geeft ze alvast een tipje van de sluier weg wat de kijkers straks kunnen verwachten.

Merel Westrik

Eén ding is in ieder geval alvast duidelijk: Merel Westrik weet hoe je de aandacht moet trekken. Bij een foto waarop ze een erg schattige baby vasthoudt, schrijft ze namelijk 'baby-alert'. Maar nee, ze is niet zwanger. "Niet voor mij, ik heb m'n handen meer dan vol aan één kleine sloper", aldus de presentatrice. "Maar ik ben de laatste weken vol op babybezoek geweest. Voor een heerlijk programma: Baby in het Buitenland."

Baby's in het Buitenland

Net als voorganger Jennifer Hoffman hoopt ze ook diverse vragen te beantwoorden: "Hoe is het namelijk om zó ver weg van je eigen familie en vrienden een kindje te krijgen in een land waar je niet vandaan komt? En hoe ga je om met de gebruiken en tradities van je schoonfamilie?", stelt Merel. Hiervoor reisde ze de hele wereld over.  "Van India tot Ecuador, van Kenia tot Australië en van Nicaragua tot de VS. Zes Nederlandse vrouwen. Zes buitenlandse liefdes. En nu bijna zes prachtige baby's." 

Lees hieronder haar hele bericht.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Merel Westrik (@merelwestrik)

Baby's in het Buitenland is dit najaar te zien op Net5.

Meer over